Om oss

Waara Worldwide skapades inför en backpackerresa i Australien och Nya Zeeland år 2014/2015. Denna sida drivs av tvillingsystrarna Erika och Linnea Nilsson-Waara, som båda är sjukgymnaster och tidigare fotbollsspelare. Erika är dessutom personlig tränare och löpcoach. Linnea är fjäll- och äventyrsledare och innehar fjälledarnormen, samt driver guideföretaget Explore Jockfall.

 


Oavsett var vi befinner oss bär vi alltid med oss musiken. Efter vår turné som gatumusikanter i Australien och på Nya Zeeland fortsätter vi att sprida våra harmonier ute på fjällets vidder.

Vi är Fjälltrubadurerna. Musiken har alltid legat oss varmt om hjärtat.

Denna hemsida är resultatet av vår passion för friluftsliv, träning, resa och musik. Förhoppningen är att våra bilder och texter delge kunskap och inspirera till naturupplevelser.

10 reaktioner på ”Om oss

  • Waara Worldwide skriver:

   Tack Stefan! Roligt att höra att du gillar vår sida. Vi har lite stoff med bland annat bilder från Rapadalen (vinter och sommar). Hoppas att du hittade dessa via vår blogg.
   Hälsningar,
   Linnea

   Gilla

 1. Jörgen skriver:

  Ni måste leva som andra drömmer… härliga bilder!
  Kom hit till denna sida då jag sett er färd genom ”Nordens längsta vattenväg”. Vilken utmaning 👍. Lycka till på färden. Ser att Ni just nu passerar mitt landskap, Värmland, på Klarälven. 😃

  Gilla

  • Waara Worldwide skriver:

   Hej Jörgen!
   Tack vad fina ord. Och ja, vi försöker så mycket vi kan att göra det vi gillar mest. Klarälven är helt fantastiskt. Vi har rätt så nyliga passerat Stöllet. Vädret gör sitt till för att förstärka det härliga med att vara ute 😃

   Gilla

 2. Rickard Nilsson skriver:

  TACKAR FÖR ER INNEHÅLLRIKA BOK OM ATT VANDRA GRÖNA BANDET OCH BRA TIPS FÖR PLANERING AV LÅNGTURER. ÄVEN OM JAG INTE KOMMER (?)ATT GÅ BANDET SÅ FÅR JAG MED ALLT OM FÖRBEREDELSERNAS GRUNDLÄGGANDE BETYDELSE FÖR EN LYCKAD VANDRING
  JAG UPPTÄCKTER ER VANDRING PÅ YOUTUBE.
  OCH SEN ER BOK.
  LÄST O NJUTIT
  MVH RICKARD

  Gilla

  • Waara Worldwide skriver:

   Hej Rickard!
   Vad glada vi blir av att läsa om din feedback på vår bok. Tusen tack. 🙏🏾🤗 Det är precis vad vi hoppades att boken skulle ge; dvs bra verktyg oavsett om man planerar att gå hela bandet eller kortare turer. Allt gott!
   Ps. Är det ok om vi publicerar ditt fina omdöme om vår bok i våra kanaler?
   /Linnea

   Gilla

   • Rickard Nilsson skriver:

    Hej Linnea
    Naturligtvis får du använd mina kommentarer ! Självklart !
    En lyckad vandring kräver så mycket förberedelser innan den ens kommer igång.
    Jag har vandrat på Kungsleden o i Sarek så det är alltid intressant att få ta del av det litet mer extrema/fantastiska o jag hoppas att ni fortsätter att publicerar era naturupplevelser.
    mvh Rickard Nilsson

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s