Om oss

Waara Worldwide skapades inför en backpackerresa i Australien och Nya Zeeland år 2014/2015. Denna sida drivs av tvillingsystrarna Erika och Linnea Nilsson-Waara, som båda är sjukgymnaster och tidigare fotbollsspelare. Erika är dessutom personlig tränare och löpcoach. Linnea är fjäll- och äventyrsledare och innehar fjälledarnormen, samt driver guideföretaget Explore Jockfall.

 


Oavsett var vi befinner oss bär vi alltid med oss musiken. Efter vår turné som gatumusikanter i Australien och på Nya Zeeland fortsätter vi att sprida våra harmonier ute på fjällets vidder.

Vi är Fjälltrubadurerna. Musiken har alltid legat oss varmt om hjärtat.

Denna hemsida är resultatet av vår passion för friluftsliv, träning, resa och musik. Förhoppningen är att våra bilder och texter delge kunskap och inspirera till naturupplevelser.

4 reaktioner på ”Om oss

  • Waara Worldwide skriver:

   Tack Stefan! Roligt att höra att du gillar vår sida. Vi har lite stoff med bland annat bilder från Rapadalen (vinter och sommar). Hoppas att du hittade dessa via vår blogg.
   Hälsningar,
   Linnea

   Gilla

 1. Jörgen skriver:

  Ni måste leva som andra drömmer… härliga bilder!
  Kom hit till denna sida då jag sett er färd genom ”Nordens längsta vattenväg”. Vilken utmaning 👍. Lycka till på färden. Ser att Ni just nu passerar mitt landskap, Värmland, på Klarälven. 😃

  Gilla

  • Waara Worldwide skriver:

   Hej Jörgen!
   Tack vad fina ord. Och ja, vi försöker så mycket vi kan att göra det vi gillar mest. Klarälven är helt fantastiskt. Vi har rätt så nyliga passerat Stöllet. Vädret gör sitt till för att förstärka det härliga med att vara ute 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s