Pågående turer

Här finner du information om våra pågående turer. Detta år kommer vi att genomföra långturer på olika håll och med våra sambos. Häng med på dubbla spännande äventyr!


» Nordens längsta vattenväg

Paddling – sommaren 2018

Från Kärringsjön i Härjedalen till havet vid Göteborg sträcker sig en vattenväg som med sina 730 kilometer utgör Nordens längsta.

Sommaren 2018 ska Linnea och hennes sambo Niclas Bentzer (deluxeturer.se) bege sig ut på ett fyra veckors paddlingsäventyr och umgås naturen på vattnets villkor. Så vitt de vet är det ingen som hittills har klarat av att paddla hela sträckan i ett svep, vilket de ser som en extra krydda och utmaning inför turen.


» Skåneleden

Löpning – sommaren 2018

Det lilla landskapet Skåne fascinerar med att inneha en led på hela 1224 kilometer! Denna består av fem delleder, varav 95 etapper, vilka ringlar sig likt ett tjorvigt garnnystan runt och genom hela landskapet.

Sommaren 2018 ska Erika och hennes sambo Oscar Detmer-Nilsson springa denna led och planerar att genomföra hela sträckan i ett svep.


» Nationalparksresan

Livslångt projekt

Här kan du läsa mer om vårt livslånga projekt som vi har valt att kalla för nationalparksresan. Projektet handlar om att besöka Sveriges samtliga (i skrivande stund 29) nationalparker. Sverige besitter en fantastisk naturskatt som vi vill uppleva och lära oss mer om. Kika in på sidan för att få inspiration och se vilka parker som vi hittills har hunnit besöka.