Löpningen: Testturandet har börjat

Under förra veckan gjorde vi två testturer med vår utrustning och den faktiska vikten som vi planerar att ha i våra ryggsäckar. Från tidigare erfarenheter har vi lärt oss att det aldrig blir fel att testtura för mycket. Varje gång har vi sagt till oss själva – börja i god tid! Det är nämligen nu vi får reda på om vi har valt rätt skor, kläder och ryggsäck. Vi får även ett hum om hur våra kroppar reagerar på de många timmar som vi är ute och hur de svarar på vikten i ryggsäckarna. När vi kommer hem blir det i regel alltid en och annan justering till nästa gång. Nedan ser du några bilder från helgen som var med strålande sol och blå himmel.

 

Packningen justeras med jämna mellanrum. Foto: Oscar Detmer Nilsson.

 

Sol och många timmars arbete kräver sin energi. Foto: Erika Nilsson-Waara.

 

Vilse i skogen. Väljer mitt nästa steg med omsorg. Foto: Erika Nilsson-Waara.

 

På återseende!

Erika och Oscar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s