Kom ihåg mig då

Här delar vi med oss en tolkning av Lars Winnerbäcks låt ”Kom ihåg mig då”. Jag och Erika har träffats under helgen och spelade in denna låt med sång och gitarr. En vacker låt med fin och tänkvärd text. Minnen väcks till liv.

Våra fyra största passioner i livet är träning, friluftsliv, resa och MUSIK. Så fort vi har chansen greppar vi gitarren och sjunger en låt. Trots att vi bor på olika håll brukar vi ta fram datorerna, koppla upp oss på nätet och spela musik tillsammans. Det är som balsam för själen. Vi älskar när människor vill sjunga med eller bara sitta att lyssna. Musik är ett internationellt språk och berör våra hjärtan på olika sätt.

Denna låt är väldigt speciell för mig och Erika. Därför vill vi dela med oss av den till er.

/Linnea

PT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s