Helgens heta lästips

Idag (lördag) vill vi flagga lite extra för Mari Gustafssons fina reportage om våra löp- och paddeläventyr som går att läsa om i Piteå-Tidningen. Luta dig tillbaka med en kaffekopp och unna dig en skön läsmorgon.

Kika gärna igenom tidigare inlägg i bloggen om du inte har hängt med från början. Här kommer vi löpande att lägga upp enklare inlägg till mer gedigna texter och information om hur vi förbereder och genomför våra långturer. Följ oss med glädje och låt dig inspireras till egna naturliga och smått galna upptåg.

Niclas, Linnea, Oscar och Erika.

Vi önskar er en god morgonstund!

/Erika, Linnea, Niclas och Oscar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s