Löpningen: Känslan just nu…

Nu är vi nära. Det känns i alla fall så. Vi har fem veckor kvar tills vi startar vår resa genom Skåne och alla små detaljer börjar kännas stora och enormt viktiga. Nu är det snart dags att se om alla våra förberedelser har varit tillräckliga vad gäller träning, boende-, kartplanering, gramjakt, inköp av utrustning och inte minst den ofantliga tid som vi hittills har spenderat på detta projekt. Vi kör stenhårt på devisen ”failure to prepare is prepare to failure”. Ju mer vi kan förbereda oss innan start desto mer njutbar blir det förhoppningsvis väl ute på tur.

 

En sak är säker. Ett projekt av detta slag, som både kräver mycket tid, planering och energi, gör det ofantligt mycket lättare om man är två personer. Sedan är det väsentligt att din turkamrat är en person som du trivs tillsammans med i ur och skur. Vi kommer att vara kloss in på varandra 24 timmar om dygnet, både under bra som dåliga förhållanden. Det jag vill säga, välj din turkompis med omsorg. Jag(Oscar) kan i alla fall inte vara mer nöjd med min turkompis Erika.

 

Turkompisarna Erika och Oscar.

 

Nu blickar vi fram mot de sista veckorna av förberedelser med träning och förhoppningsvis så håller vi oss friska och skadefria. Det riktiga testturandet har dragit igång med full packningsmundering. Nu är vi i den fasen då vi prövar vår utrustning så att den ska bli så optimal som möjligt för sommarens projekt. Vi ser ljust på framtiden och fortsätter med vår träning och testturer.

 

På återseende!

/Oscar och Erika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s