Löpningen: Färdväg

Timmarna vid ritbordet har varit åtskilliga. Tankarna har snurrat runt och runt och fram och tillbaka för att sedan vända igen. Skåneleden är uppdelad i fem delleder, varav 96 etapper, som sällan är direkt anslutna, även om de ofta ligger i närheten av varandra. En del etapper går i cirklar eller parallellt.

 

Så hur tänker vi då? Ska vi cirkla eller välja ett spår? Vilken är den bästa punkten att starta på? I vilken riktning ska vi färdas? Hur långa sträckor ska vi springa varje dag? Hur mycket tål våra kroppar? Hur många vilodagar ska ingå? Var finns bra boendemöjligheter och matställen? Var finns det vattenstationer?

 

Ja ni förstår… Det finns oändligt många frågor som vi behöver ta hänsyn till för att få turen att bli så sammanhängande som möjligt. Vid några enstaka tillfällen behöver vi dock använda fordon för att transportera oss tillbaka till leden, eftersom vi inte vill springa samma sträcka två gånger. När vi tog bort alla parallellvägar och kringelkrokar så landade sträckan på 105 av Skåneledens totala 118 mil. Det blir alltså en uppskattning av vad äventyret landar på i sommar.

 

 

Klicka på länken för att se färdväg på karta, samt dagsdistanser och planerade övernattningar: https://waaraworldwide.com/fardvag-skaneleden/

 

På återseende!

 

/Erika och Oscar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s