Snart återförenas vi!

Denna dag går i resans tecken. Cirka tio timmars tågtid väntar innan jag är framme i Älvdalen för att möta upp min syster Linnea och vän Åsa. Med andra ord är återföreningen nära och många långa kramar förväntas på perrongen! De kommande dagarna spenderar vi till att förbereda med de sista pusselbitarna innan avfärd.

I övrigt har skidpjäxorna (läs: kängorna) fått hänga med på jobbet de senaste veckorna, eftersom det har varit det enda sättet att gå in dem. Visst har jag fått en och annan rolig kommentar med tanke på att kängor och tjocksockor inte är den vanligaste skomunderingen på ett gym. Nu hoppas jag iallafall att de ska vara tillräckligt formade för att sitta skapligt på fossingarna. Nedräkningen pågår för fullt och nu längtar vi båda tills vi får koppla på skidor, stavar och pulka för att ta oss an Kungsleden på tisdag nästa vecka.

  

Cirka tio timmars resa från Falkenberg till Älvdalen pågår just nu.

Turskidspjäxorna behöver vara ordentligt ingådda innan avfärd.

Kram så länge!

/Erika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s