Tack för alla lyckönskningar

Nu är det nära! Igår kväll anlände vi till Hemavan och nästintill alla förberedelser är gjorda. Idag är det finslipning av detaljer som gäller för att starta igång tidigt imorgon bitti. Vi har redan gjort resan i huvudet flera gånger om och äntligen ska vi få göra den verklig också.

Innan vi startar vill vi passa på att tacka för alla de lyckönskningar som vi har fått från er. Det är fantastiskt roligt att just du vill följa med oss på denna resa. Det värmer rakt in i hjärtat och vi känner oss starkare än någonsin. 
  Tack underbara Mikael för dina fina stenar som ska stötta oss på vår resa.
Tusen tack för att ni tror på oss. Ni är fantastiska!
Kramar

/Erika och Linnea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s