Paddlingen: Nu rullar vi söderut

Dagen innan midsommar. Bilen rullar mot sydligare breddgrader med destination Dalarna. Där kommer vi att fira midsommar. Nästa vecka åker vi ytterligare 34 mil mot nordvästra Dalarna för att äntligen få starta vår paddling. 

De senaste fyra dagarna har varit rätt så hektiska med allt från att jobba heltid till att göra klart packningen, skicka ut depåer med bussgods och sova där emellan. Nu känner vi oss hyfsat redo och kommer under början av nästa vecka att återigen gå igenom packningen för att se om vi kan plocka bort någon onödig pinal. Inom kort kommer vi att publicera listan med allt vi har med oss.

kanot på bild

Bilen är packad och kanoten fastspänd på taket. Midsommar firas i Dalarna och nästa vecka påbörjar vi paddlingen.

 

Vi önskar er alla en fin midsommar.

Hälsningar,
Linnea & Niclas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s