Havskajak i Tjörn

Den lilla idyllen utanför Göteborg stavas TJÖRN. Under denna vecka har vi glidit runt med våra havskajaker och botaniserat oss i skärgården. Övningstekniskt har väderförhållandena varit perfekta – dagarna har innehållit allt från dimma, regn och storm till strålande solsken. Lite extra spännande var det när vi var ute på havet med en vindstyrka på 12-15 m/s och vågorna sköljde in över kapellen.

Syftet med denna tur var att förbättra våra paddlingskunskaper och få till en upplevelsetur med att paddla en längre rutt och byta lägerplats varje natt. Temperaturen i vattnet har varit varm jämfört med förra veckans forsrännarutbildning. Dock fick våtdräkten sitta på ändå.

Nedan följer bilder från turen.

/Linnea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s